Meer resultaten voor westende

 
westende
Camperpark Westende.
Nieuw sanitair en sani station. Er is voorziening van douche toilet afwasbak en pitstop. Het is inbegrepen in de prijs. VOOR ALLE RESERVATIES INFORMATIE. T 32 58 23 32 54.
Westende Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Deelgemeente in België Situering. 51 10 NB 2 46 OL. Westende is een dorp en badplaats in de Belgische provincie West-Vlaanderen en een deelgemeente van Middelkerke. Het centrum van Westende zelf ligt op enkele honderden meters van de kust vlak tegen de kust is een nieuwe kern Westende-Bad gegroeid. Overzichtsbeeld van Westende-Bad met helemaal links de Residentie Bellevue. In de middeleeuwen lag Westende op het westelijke punt van het eiland Testerep. De plaats werd in 1087 reeds vermeld.
Home Kompas Camping Westende.
Nuttig om te weten. 32 058-22 30 25. Blijf op de hoogte. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Restaurant Marquize Westende Restaurant.
Ze droomden van een eigen zaak en ruilden in 2003 de theorie voor de praktijk. Het echtpaar vestigde zich in de Marquize in Westende. Ze knapten de typische kustvilla op tot een prachtig restaurant met authentieke toetsen en wisten de plaatselijke bevolking en toeristen al snel te bekoren. Warme kleuren mooi gedekte tafels en sfeervol kaarslicht zorgen voor een romantische sfeer. Op zonnige dagen is het heerlijk genieten op het terras. Op weekdagen en ook op zaterdag is er een lunch met voor en hoofdgerecht aan 29 euro inclusief wijn. Voor het 3 gangen marktmenu betaal je niet meer dan 54 euro. Er is ook een heerlijk kreeftenmenu voor slechts 62 euro.
Herinrichting doortocht Westende Wegen Verkeer.
Een melding of vraag? vanaf 01/02/2016 430 werkdagen. Het Agentschap Wegen en Verkeer Aquafin en de gemeente Middelkerke werken momenteel aan de vernieuwing van de N318 Westendelaan-Lombardsijdelaan tussen het nieuwe pompstation van Aquafin aan de start van de bebouwde kom komende uit Middelkerke en de Baronstraat. De weg en riolering worden er in 430 werkdagen volledig vernieuwd. Na het uitvoeren van de ondergrondse werken start de heraanleg van de nieuwe bovenbouw. De weg wordt over de volledige breedte vanaf de fundering opnieuw opgebouwd.
Nieuwbouw Immo BC vastgoed in Westende.
Evenementen in Westende.
België is niet voor niets hét beste. Elke vrijdag in juli en augustus. Op een gezellige zomeravond de kraampjes op van Westende afschuimen. De wekelijkse zomeravondmarkten in Westende is er gedurende juli en augustus op alle zaterdagen van 16.00 uur. De marktkramen bevinden in de Zeedijk. Andere zomeravondmarkten in juli en augustus in de omgeving zijn. Wie op de Zeedijk wandelt kan niet naast het Stripfestival kijken. De grote tent nodigt iedereen uit! Elke stripliefhebber kan er zijn hartje opluchten. Bij het binnenkomen dwaal je langs prachtige decors en kom je je favoriete stripfiguren tegen. Er zijn zowel nieuwe als tweedehands strips te koop. Heeft u wellicht aanvullingen?
Weeronline Cookies.
Error Title.

Contacteer ons