Resultaten voor trammelant de haan

 
trammelant de haan
Trammelant de Haan Verhoeven.
U bent hier Home Zomervakanties Trammelant de Haan. Trammelant de Haan België. Wat je moet weten. Een groot gedeelte van De Haan ademt nog de belle époque het tramstation het gemeentehuis en vele villas uit de concessie. Ganse dag vrije tijd in de Haan. In de voormiddag kunst en brocantemarkt en mogelijkheid voor een ritje met een oude tram met open rijtuigen. Om 15 uur brengt deze historische tram een select gezelschap schitterend gekleed in kledij uit de belle époque naar het unieke tramstationnetje.
Hoogtepunten voor een dagje Trammelant De Haan Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Hoogtepunten voor een dagje Trammelant. 07/08/2010 om 0000 door wkv Print Corrigeer. DE HAAN Trammelant start al in de voormiddag met een kunst en antiekmarkt in het handelscentrum dat voor de gelegenheid omgedoopt wordt tot James Ensor winkelwandelstraat. Om 15 uur maakt James Ensor dan zelf zijn opwachting aan het tramstationnetje vanwaar hij het parkdomein La Potinière bezoekt voor een tuinfeest. Aan de Loskaai kan je al vanaf 10 uur een ouderwetse tramrit maken. In de Driftweg is er een smulmarkt te vinden maar ook de Belle Epoque-route en de oldtimerparade in de villawijk zijn aanraders.
Trammelant De Haan / REIZEN SCHELDEVALLEI Busfan. Trammelant De Haan / REIZEN SCHELDEVALLEI Busfan.
Trammelant De Haan / REIZEN SCHELDEVALLEI. Reis samen met ons terug in de tijd. Onze retrocar brengt u naar De Haan voor hét Belle Epoque feest van de Vlaamse Kust. Een groot deel van De Haan baadt vandaag de dag nog steeds in de Belle Epoque sfeer de beschermde villawijk De Concessie het pittoreske tramstation. Trammelant brengt éénmaal per jaar de badplaats terug naar de tijd van toen. In de voormiddag start reeds de kunst en brocantemarkt. Figuranten zorgen in de namiddag voor een feestelijke optocht aangevuld met koetsen motos autos en authentieke fietsen uit het begin van de twintigste eeuw.
Gust den Aangespoelde op Trammelant! feesten in De Haan.
DE HAAN 21/08/2017 Oude Klepper Parade lokt veel bekijks. Na Trammelant kende De Haan opnieuw een gesmaakt Belle Epoque-event. De Oude Klepper Parade was alweer toe aan haar 28ste editie. Zestig oude motorfietsen Meer. DE HAAN 19/08/2017 Oude Klepper Parade. De 28ste Oude Klepper Parade vindt morgen plaats. Start en aankomst bevinden zich in de Leopoldlaan. Tientallen oude motorfietsen en driewielers uit lang Meer. WEST EN MIDDENKUST 19/08/2017 Offerfeest of niet les start op 1 september. Zowat alle scholen in onze regio starten het jaar op 1 september in tegenstelling tot scholen in Gent Antwerpen of Brussel. Daar hebben verschillende Meer. Alle artikels uit De Haan.
200 figuranten zorgen voor sfeer op Trammelant Focus en WTV.
200 figuranten zorgen voor sfeer op Trammelant. Trammelant heeft zon 50.000 bezoekers naar De Haan gebracht. Iedere zomer duikt de kustgemeente terug in de Belle Epoque periode. Uit die tijd dateren ook de fraaie villas en het tramstationnetje. En net als honderd jaar geleden heeft de bourgeoisie het op Trammelant voor het zeggen. Het feest start met de aankomst van het antieke trammetje. Net als in de Belle Epoque komt dit illustere gezelschap naar De Haan om er een aangenaam dagje aan zee te beleven. Tussen de riante villas in de Concessiewijk voelen ze zich thuis. De wijk is intussen beschermd.
Trammelant De haan 2016 YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Trammelant De haan 2016. Unsubscribe from let's rock? Subscribe Subscribed Unsubscribe 39. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count.
Trammelant BB Les Hirondelles De Haan.
bb les hirondelles duinenpad 7 8420 De Haan 32 0 475 73 12 35 info@bnbleshirondelles.be.
Trammelant De Kust.
Q-label Kies voor kwaliteit. Webcams en het weer aan zee. Aan je favorieten toevoegen. De Haan maakt opnieuw afspraak met haar verleden. 32 59 24 21 34. Aan agenda toevoegen 05/08/2017 0930 05/08/2017 0930 Europe/Brussels Trammelant. De Haan maakt opnieuw afspraak met haar verleden. 8420 De Haan DD/MM/YYYY. Tips in samenwerking met Het Laatste Nieuws.
Trammelant 2018 Evenement in De Haan.
Andere evenementen in De Haan. zaterdag 9 zondag 10 september 2017. Home De Haan Evenementen Trammelant. Home Algemeen Badplaats Weer Kaart Verblijf Appartementen Campings Hotels Logies en ontbijt Vakantiehuizen Last minutes Zien doen Strand Fietsen Surfen Golf Paardrijden Sportvissen Wandelen Uitgaan Bezienswaardigheden Eten en drinken Evenementen Badplaats De Kust West-Vlaanderen Historie Praktische info. Route Parkeren Kusttram Medische informatie Dagtrips Blankenberge Brugge Wenduine Bredene Oostende Communicatie Forum Reisboekenwinkel Gastenboek Nieuws Overige Adverteren Beheer Over ons Contact.

Contacteer ons