Zoeken naar restaurant wenduine

 
restaurant wenduine
Bistro Fine Claire Restaurant Bistro Tearoom Zeedijk 38 Wenduine.
Iedere weekend een nieuw suggestiemenu kom kijken. Bekijk de foto's van ons restaurant. Zeedijk 38 8420 Wenduine. Tel 32 476 94 63 85. Welkom bij Bistro Fine Claire. Lieven en Nadia verwelkomen u graag in hun sfeervolle bistro/restaurant en tearoom. De kaart biedt voor elk wat wils en wijzigt regelmatig. Bekijk ook onze suggestiemenus. Iedere middag bieden wij u ook een verzorgde lunch aan.
Rotonde brengs ons een bezoekje te Wenduine aan de kust.
Zeedijk-Wenduine 12 8420 Wenduine. 32 50 42 63 00. Rotonde onze zaak bestaat al reeds 15 jaar en is heel gekend in de streek. Met een prachtig zeezicht en een fantastisch zomers groot buitenterras op de dijk van Wenduine. Alles wordt binnenshuis bereid. De vader in de keuken en de zoon in de zaal. Wij hebben ook steeds allerhande suggesties op de kaart staan. Hou onze menu pagina in het oog voor eventuele speciale acties en menus.
Brasserie-restaurant l'Invité De Smet de Naeyerlaan 1 8420 Wenduine.
Een klassieke gezellige brasserie-restaurant in Wenduine met heerlijke vis en vleesbereidingen.
Tropic Restaurants Toerisme De Haan.
Onze badplaats is niet in één dag te ontdekken. Reserveer je logies en neem uitgebreid de tijd om helemaal verliefd te worden op De Haan Wenduine Klemskerke Vlissegem Vosseslag en Harendijke en alles wat we te bieden hebben! Vergunde vakantiewoningen via particuliere verhuur. Vergunde vakantiewoningen via verhuurkantoren. Ik zoek een beschikbare kamer.
Restaurant Uilenspiegel Lekker eten genieten van de Belgische keuken op een zonneterras langs de kustbaan tussen Blankenberge en Wenduine.
Volg ons op Facebook. Log in op Foursquare. Welkom op de site van restaurant Uilenspiegel. Centraal gelegen op de kustbaan tussen Wenduine en Blankenberge. is ons restaurant als kindvriendelijk een ideale uitvalsbasis. Enkel open op zaterdag en zondag. Reservatie is altijd aangeraden. altijd open voor rouwmaaltijden. Ga je op restaurant? Reserveer je tafel op voorhand. U wenst gezellig te tafelen in de directe nabijheid van strand en zee? Wij bieden u graag authentieke Belgische gerechten aan bekijk onze menukaart. Een tussenstop op uw fietstocht. Geniet op ons terras als tussenstop op één van uw fietstochten langs de Belgische Kust. Fietsstalling aan het Restaurant. 4 Stopcontacten voor het opladen van uw elektrische fiets.
Eten en drinken Restaurants Wenduine.
Voor veel mensen is het een van de allergrootste luxes niet hoeven koken. Bij het vakantiegevoel past het dan ook om lekker aan te schuiven in een pannenkoekenhuis een restaurant of een eetcafé. in Wenduine zal het geen probleem zijn om de eetplek van uw keuze te vinden want we zijn rijkelijk voorzien van eetgelegenheden voor elke beurs en van elke soort. Voor een overzicht met informatie en openingstijden van elk restaurant in Wenduine verwijzen wij naar de website Resto. Dorstig na een warme dag? Moe van een tochtje? Of gewoon zin in een slokje? De hele dag door kun je er lekker drinken wat je wilt fris bier cocktails en e.d.
Moustache Wenduine 8420 Graaf Jansdijk 4 Openingsuren Restaurants goudengids.be.
Graaf Jansdijk 4 8420 Wenduine De Haan. 050 41 94 59. Wenduine De Haan Over Moustache. Welkom bij restaurant Moustache. Snacks gerechten uit eigen keuken. Dienst BTW inbegrepen Vraag uw detail kasticket. Wij aanvaarden geen kredietkaarten. Elke maand een aangepast menu. Nieuw Ons MOUSTACHE menu. PROEF onze heerlijke MOSSELEN. Voor een groete of een kleine honger maak een keuze uit onze menukaart. Voor een hapje of een drankje.
De beste restaurants in Wenduine Top 10 en promoties Resto.be.
Kies uit meer dan 15 restaurants in Wenduine en ontdek onze suggesties en promoties reserveren kan je online.
restaurant Yelo Wenduine.
Home Over Ons Menu A La Carte Menu Yelo Lunch Impressie Reserveer Cadeaubon Contact Volg Ons Facebook Tripadvisor. Onze naam YELO verwijst naar Jessica en Lorenzo. Jessica achter het fornuis en Lorenzo staat in voor de bediening. Jessica brengt een eerlijke en pure keuken met eenseizoensgebondenkaart die om de 2 weken verandert. Graag verwelkomen wij jullie in ons restaurant waar je kan relaxen in een ongedwongen sfeer.

Contacteer ons