Resultaten voor de haan wandelen

 
de haan wandelen
Wandelen De Haan.
Dat is een grote vergissing. Als je rust ruimte en schitterende landschappen zoekt kun je hier prachtige wandeltochten maken. En er is hier een heerlijke frisse zeelucht want in De Haan heb je geen grootschalige industrie. De De Haanse kust heeft brede stranden en biedt magnifieke uitzichten over de zee. Vanaf de toppen van de duinen heeft de kust een prachtige aanblik. Het strand ligt te blinken in de zon en loopt in een vriendelijke boog met de zee mee de duinen vertonen de grilligheid van een bergketen en de zee kan soms onwaarschijnlijk blauw oplichten. En langs de vloedlijn lopen altijd mensen weer of geen weer. De Haan is met al z'n horeca bij het zonne oord ook een uitgelezen pleisterplaats voor wandelaars.
De Haan.
Langs het parcours staan een tiental infoborden die verder uitleg verstrekken. Het beeld van Einstein op de bank vind je op het einde van de Normandiëlaan in oostelijke richting vanuit het centrum. Wie wil wandelen kan in De Haan verschillende richtingen uit. Via het strand kan je zonder doorlopen tot Oostende in westelijke richting of tot Blankenberge in oostelijke richting. de wandeling in de Duinbossen loopt tot in Wenduine en volgt grotendeels de GR5A. Dit natuurgebied ligt tussen Wenduine en Vosseslag en is één van de mooiere natuurgebieden aan de kust. Het bestaat uit drie delen de Duinbossen van Klemskerke ten westen van De Haan de Duinbossen van Vlissegem ten oosten en de Duinbossen van Wenduine. Je loopt er door verschillende natuurtypes bos duinen.
wandelroutes De Haan wandelen in De Haan.
wandelroutes De Haan wandelen in De Haan
Wandelroute langs wandelknooppunten door duinen aan de kust.
Je bent hier Home Luswandelingen per regio België West-Vlaanderen Duinenwandeling Blankenberge De Haan. Duinenwandeling Blankenberge De Haan. Duinenwandeling Blankenberge De Haan. De kust heeft de toerist heel wat te bieden. Nochtans zoeken de meeste bezoekers het strand de zee en de wandeldijk op. Wie even genoeg heeft van het obligate strandplezier kan zijn zinnen verzetten met een interessante en aangename wandeling door de duinen. Je start in Blankenberge en wandelt via het Schelpenpad naar Wenduine om van daaruit via de duinenbossen in De Haan te eindigen. Natuurgebieden badplaatsen duinen met bossen rust villawijken en uiteraard horecazaken zijn de ingrediënten van deze duinenwandeling.
Wandelen Toerisme De Haan.
Filter Resultaat verfijnen Locatie. Afstand 6km Vertrekpunt Wenduine. Afstand 10km Vertrekpunt De Haan. Deze wandeling verkent de omgeving van de Duinbossen in De Haan een 157 ha groot natuur en wandelgebied dat zich uitstrekt tussen Wenduine en de Vosseslag. Erfgoedwandelroute Belle Epoque midden in de duinen. Afstand 3km Vertrekpunt De Haan. Wandelroute door de pittoreske Concessie langs typische cottages en villa's met hier en daar een verrassend modernistisch accent.
Duinbossenwandelroute Westtoer.
Q-label Kies voor kwaliteit. Kustpas Neem je voordeel. Onderweg met je app. Aan je favorieten toevoegen. De Duinbossen strekken zich uit tussen Wenduine en Bredene. Het is een wandel en natuurgebied van 157 ha. De uitgestippelde route verkent de omgeving van de Duinbossen tussen De Haan en Wenduine. Start en eindpunt is het unieke tramstationnetje van De Haan. Je gaat naar de bossen via de Concessie dat is een typisch romantische villawijk uit het begin van vorige eeuw. Je stapt langs het strand richting Wenduine tot aan de Spioenkop.
Duinbossen De Haan Agentschap voor Natuur en Bos.
Gemiddeld 4.3 7 votes. Percentage Leent dit natuurgebied zich tot sporten? Kun je er gaan joggen fietsen mountainbiken paardrijden? Is er een fit-o-meter? Worden er natuurlopen georganiseerd? Give Duinbossen De Haan 1/5. Give Duinbossen De Haan 2/5. Give Duinbossen De Haan 3/5. Give Duinbossen De Haan 4/5. Give Duinbossen De Haan 5/5. Gemiddeld 4.8 5 votes. Percentage Zijn er veel verschillende en gevarieerde wandelroutes? Zijn die routes duidelijk bewegwijzerd? Is er een wandelroute voor elk type wandelaar? Wat te doen in de buurt. Concessie historische villawijk in Anglo-Normandische stijl. De Grote Schamele Weecke. Don't touch this if you're human?
Wandelen in De Haan Overzicht van alle wandelroutes RouteYou.
Wandelen in De Haan Overzicht van alle wandelroutes. RouteYou Bezienswaardigheden De Haan Overzicht van alle wandelroutes. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser. Volg ons op Facebook.
wandelroutes De Haan Duinbossenwandelroute wandelroutes West-Vlaanderen.
Het is een wandel en natuurgebied van 152 ha. De uitgestippelde route verkent de omgeving van de Duinbossen in De Haan. Start en eindpunt is het unieke tramstationnetje van De Haan. Je gaat naar de bossen via de Concessie dat is een typisch romantische villawijk uit het begin van vorige eeuw. Je stapt langs het strand richting Wenduine tot aan de Spioenkop. Om opnieuw aan het vertrekpunt te geraken loop je door de duinen het Domeinbos langs rustige wegen en de typische Anglo-Normandische villa's. Tramstationnetje aan de Leopoldlaan in De Haan.

Contacteer ons