Op zoek naar de haan belgie activiteiten?

 
de haan belgie activiteiten
Evenementen Toerisme De Haan.
Wanneer Van 20 mei 2017 tot 18 juni 2017. Het ABC van de Haanse straatnaam. Wanneer Van 3 juni 2017 tot 16 september 2017. Wandeling door De Haan met de straatnamen als leidraad. Lenteconcert Koninklijke Muziekmaatschappij Sint-Cecilia De Haan. Wanneer Op 3 juni 2017. Wanneer Van 3 juni 2017 tot 4 juni 2017. Zet de stenen in beweging. Wanneer Van 3 juni 2017 tot 29 augustus 2017. Waar De Haan Wenduine. Erfgoedwandeling Van duinen tot villawijk. Wanneer Van 4 juni 2017 tot 3 september 2017.
Weet je niet wat te doen in De Haan? Raadpleeg de kalender van activiteiten op HLN De Haan.
Nog geen recent bezochte regio. Wonen in je buurt. De Haan EXPoZEE X2. Een dubbelexpositie van enerzijds Kunstenaars bijeengebracht door curator Frank Demarest onder de titel Inner Mind en anderzijds een expositie met het. Elke dag behalve dinsdag. Van 20/05/17 tot 18/06/17 van 1100 tot 1800. De Haan Expozee x 2. EXPoZEE x 2 Dit voorjaar van 20 mei t/m 18 juni 2017 is opnieuw een dubbelexpositie in d Annexe in De Haan wederom georganiseerd door kunstplatform. Elke woe do vrij za en zo.
Tips voor leuke uitstappen bij minder goed weer De Kust.
Tips voor leuke uitstappen bij minder goed weer. Het is wetenschappelijk bewezen aan de Kust schijnt de zon meer dan in de rest van het land! En toch komt het al eens voor dat je tijdens je uitstap wel eens een dagje minder mooi weer hebt Maar zelfs dan is het heerlijk toeven aan de Kust. Er staat ongetwijfeld allerlei leuks op het programma.
Doen Toerisme De Haan.
Fietsers doen hetzelfde met de Fietsnetwerkkaart De Kust of wagen zich aan de Oude Dijkenfietsroute die zowel De Haan als Vlissegem en Klemskerke verkent. Wat wil je doen? Bekijk activiteiten op een kaart. Uit in De Haan. Blijf op de hoogte. Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor onze laatste nieuwtjes en acties. inschrijven Volg ons ook op.
Evenementen in De Haan.
De markt is de. Week van de Zee. vrijdag 21 april zondag 7 mei 2017. De Week van de Zee is ervoor iedereen! Van eind april tot half mei lopen in de verschillende badplaatsen activiteiten die de natuur en het milieu aan de kust in de kijker plaatsen. Zee en strand hebben een enorme aantrekkingskracht de weidsheid de gezonde. zondag 25 juni 2017. Volksfeest rond de Hubertmolen. Aandacht voor oude ambachten i.v.m. het molenbedrijf bezoek aan de gerestaureerde Hubertmolen in werking boekenmarkt volkssporten. Dag van de Toerist. zondag 2 juli 2017. We heten alle toeristen welkom in De Haan en Wenduine tijdens het nieuwe seizoen! zaterdag 8 zondag 9 juli 2017. Een tweedaagse folklorefeest met een knipoog naar de visserij.
De Haan Activiteiten evenementen familie kinderen vrijgezel Wattedoen.be.
Woont u in de buurt van De Haan? Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen.be en blijf op de hoogte van de activiteiten die bij u in de buurt plaatsvinden! Nieuwbrief voorbeeld voor De Haan. Zaterdag 3 juni The Oh! Battle Tour For Freedom. M D W D V Za Zo For Freedom Museum Ramskapelle Kinderen 6 25 km. M W D V Za Zo Het Oostends Stadsmuseum Oostende 13 km. W D V Za Zo Fort Napoleon Oostende 11 km. Wandelen en fietsen vanuit de BB Arthill door het polderland. M D W D V Za Zo Bb Arthill Stalhille Kinderen 12 6 km.
UiT in De Haan.
Download hier Lijst van beslissingen zo. Alle bekendmakingen U bevindt zich hier vrije tijd UiT in De Haan. UiT in De Haan. Gemeentebestuur De Haan Leopoldlaan 24 8420 De Haan T 0032059/24 21 24 F 0032059/24 21 23 gemeentebestuur@dehaan.be.
Wat te doen in De Haan de 5 beste activiteiten TripAdvisor.
Beste bezienswaardigheden in De Haan België. Wat te doen in De Haan. Wat te doen in De Haan. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte. Probeer de kaart te verschuiven of wijzig je filters. Bedankt voor je belangstelling. Deze is functie is binnenkort beschikbaar. Natuur en parken 3. Bezienswaardigheden en monumenten 1. Recreatie en spellen 2.
De Haan het beste van onze kust.
Nederlands / FranÇais / Deutsch / English.

Contacteer ons