Meer resultaten voor resto de haan

 
resto de haan
De Kruidenmolen Bistro in Klemskerke De Haan.
Ze smaken verfijnd zitten barstensvol vers gepelde garnalen zijn gemaakt met rijke bouillon van garnaalkoppen en groenten waaronder venkel! en hebben daarom fruitige toetsen zonder storende hints van bisque. Al jaren de bestseller van De Kruidenmolen. Le gout avant tout. Niet alleen op deze site maar ook in bistro De Kruidenmolen maken Stijn Bauwens en Veerle Quintens een erezaak van gastvrijheid. Wij in de pers. voor de beste bistro van België spoedt u zich. best naar de kruidenmolen in Klemskerke. Sergio Herman Oud Sluis.
Mi Gusto Trattoria restaurant De Haan.
Mi Gusto Trattoria De Haan. vers bereide gerechten Italiaans maar af en toe ook eens Belgisch.
Alle restaurants in De Haan.
Startpagina De Haan Startpagina De Haan. Restaurants in De Haan. 43 restaurants in De Haan. 160 m van centrum De Haan. 160 m van centrum De Haan. 760 m van centrum De Haan.
Restaurant/lounge/aperobar/tapas Sabor.
Deze website biedt u de mogelijkheid tot raadplegen van de kaart en algemene informatie. Wij staan uiteraard tot uw dienst voor verdere inlichtingen.
Restaurant Le Kok Sur Mer Bij Nele Jean-Philippe.
12u 13u30 / 18u30 20u. lunch menu week 17/08. Hapje van de chef/mise en bouche du chef. Aubergine / basilicum / parmezaan / rozemarijn / bufala mozzarella. Aubergine / basilic / parmesan / romarin / mozzarella de bufala. Gepekelde Brasvar varkenlende / sesam / soja / mosterdsla. Longe de cochon Brasvar / sésame / soja / pousse de moutarde. Iedere middag van dinsdag tot vrijdag behalve op feestdagen/ tous les midis sauf le samedi et jours fériés.
Kindvriendelijke restaurants De Kust.
Zandstraat 1 8420 De Haan Klemskerke. 0475 52 10 82 www.bistro-grill-kamperfoelie.be. Leopoldlaan 18-20 8420 De Haan. 059 23 34 13. Kindvriendelijk restaurant in hartje De Haan. Duiveketestraat 3-5 8420 De Haan. 059 23 73 55 www.kruishoeve.be. Polderrestaurant met tuinterras neerhofdieren. Vosseslag 118 8420 De Haan. 059 32 58 51. Kindvriendelijke tearoom in Vosseslag met speeltuin. Park Prins Albert 8420 De Haan Wenduine. 0486 65 69 49. Paviljoen midden in de duinen van Wenduine met de duinen als reuzengroot speelplein. Graaf Jansdijk 18 8420 De Haan Wenduine. 050 41 06 50. Taverne aan het gemeentelijk zwembad met groot zuiderterras en speelpleintje. Meer adressen vind je op www.visitdehaan.be.
Michelin Restaurants De Haan Gids van de beste restaurants van De Haan.
Autre établissement du supérieur. Restaurants Michelin De Haan. Alle Michelin restaurants in De Haan sterrenrestaurants in De Haan en omgeving Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres prijs mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants De Haan. Alles van ViaMichelin De Haan.
Bistro t Molenhuys restaurant De Haan Belgische kust Vlissegem.
Carpaccio van Chianina rund gedroogd. Zeeuwe mosselen kokos curry. Kabeljauw vadouvan zomerse groenten. Geen lunch menu in de maanden Juli Augustus. Vanaf heden is betalen met bank of kredietkaart mogelijk. Ook serveren we op werkdagen dagelijks een lunchmenu aan 19. als u op de hoogte wil blijven van onze aanbiedingen schrijf u dan gerust in op onze nieuwsbrief. WIl u graag een update van de nieuwste menu sfeerbeelden actie's enz. surf dan naar facebook en like onze pagina bistro t Molenhuys. U kan steeds reserveren via onze site. RESERVEREN KAN VIA DE SITE.
Restaurant Chef'Stable De Kruishoeve.
Restaurant ChefStable De Kruishoeve in de Haan Hoevehotel vakantiewoningen. Restaurant ChefStable De Kruishoeve in de Haan Hoevehotel vakantiewoningen. Hotel De Kruishoeve heet u van harte welkom in het sfeervolle restaurant ChefStable. Tijdens de winter van 2015 2016 werd onze oude schuur waar vroeger de kalfjes worden geboren en de koeien gemolken in vier maand tijd volledig verbouwd naar het nieuw restaurant ChefStable. Laat je zinnen prikkelen en genieten van de heerlijke pure natuurlijke gerechten die de streek heeft te bieden. Niets is ontspannender dan op het terras te verpozen dat uitgeeft op de landschappelijke geïntegreerde tuin. Genieten terwijl de kinderen zich op het speelplein vermaken.

Contacteer ons