Zoeken naar zoutenaaie

 
zoutenaaie
Zoutenaaie Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Deelgemeente in België Situering. 51 3 NB 02 45 OL. Locatie in de gemeente. Zoutenaaie is een klein dorpje in de Belgische provincie West-Vlaanderen en een deelgemeente van de stad Veurne. Zoutenaaie heeft geen dorpskern en geen kerk meer. In het centrum dat met een bord aangeduid wordt bevindt zich een tearoom. Zoutenaaie was lange tijd de kleinste gemeente van België met een maximaal aantal inwoners van slechts 39.
Fietsroutes in Zoutenaaie.
Neem alles mee tijdens je fietstocht. Je vindt hier een overzicht aan fietsroutes in Zoutenaaie. Kaartgegevens OpenStreetMap auteurs CC-BY-SA. Heb jij al een fiets GPS? Bekijk hier het aanbod. Logies in de regio.
Zoutenaaie Stad Veurne Toerisme.
Zoutenaaie was tot 1971 de kleinste Belgische stad met 21 inwoners. Reeds in 1144 wordt de nederzetting vermeld als Saltenawa wat zoveel moet betekenen als Zoutmeer. De kerk werd verwoest in 1824. In plaats van de kerk bouwden ze een kleine gele baksteen Memorial muur. De stad Antwerpen in 1959 schonk twee paviljoens noodtoestand die is uitgegroeid tot een goed restaurant. Afstand van Grote Markt. t Hof van Eden. Grote Markt 29 8630 Veurne. 058 33 55 31. 1 april tot 15 november.
Doek valt over horecazaak Zoutenaaie Focus en WTV.
Doek valt over horecazaak Zoutenaaie. Restaurant Tearoom en Feestzalen Zoutenaaie in de gelijknamige gemeente sluit eind deze maand. Die horecazaak in de kleinste deelgemeente van Veurne is de favoriete plek van wandelaars fietsers maar vooral van feestvierders. Zoals op Eggewaartskermis de dag waarop de inwoners van Eggewaartskapelle gaan feesten in Zoutenaaie. Zoutenaaie was voor de fusie van 1970 met 7 huizen en 26 inwoners de kleinste gemeente van het land. Antwerpen gaf toen als grootste gemeente twee houten barakken cadeau aan de bevolking van Zoutenaaie.
Restaurant Tearoom Zoutenaaie Veurne Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurant Tearoom Zoutenaaie Veurne. Restaurant Tearoom Zoutenaaie GESLOTEN. Zoutenaaiestraat 18 Zoutenaaie Veurne 8630 België. 32 51 55 51 00. Interesse in deze plek? Sla de plek op zodat je deze later terug kunt vinden.
restaurant Zoutenaaie 8630 Veurne Lekker in de buurt.
Huidige beoordeling restaurant Zoutenaaie in 8630 Veurne 3.39398. geef restaurant Zoutenaaie in 8630 Veurne 1 ster. geef restaurant Zoutenaaie in 8630 Veurne 2 sterren. geef restaurant Zoutenaaie in 8630 Veurne 3 sterren. geef restaurant Zoutenaaie in 8630 Veurne 4 sterren. geef restaurant Zoutenaaie in 8630 Veurne 5 sterren. restaurant te 8630 Veurne. Foto toevoegen Telefoneer ons nu. Hotels in de buurt 11. Een vraag of opmerking?
Zoutenaaie sluit op 28 september HLN Veurne.
Diksmuide Koksijde De Panne Alveringem Nieuwpoort. Nog geen recent bezochte regio. Wonen in je buurt. EGGEWAARTSKAPELLENAREN NEMEN AFSCHEID VAN HUN FEESTZAAL. Zoutenaaie sluit op 28 september. Fernand Carton en Cecile Sinnaeve nemen afscheid van hun zaak Zoutenaaie. De oud-inwoners van het Veurnse dorp Eggewaartskapelle kwamen gisteren samen in horecazaak Zoutenaaie. Het was de laatste keer bij Cecile en Fernand want op 28 september gaan ze met pensioen. De zaak staat over te nemen.

Contacteer ons