Op zoek naar reninge?

 
reninge
Reninge Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Reninge Deelgemeente in Belgiƫ Situering. 50 57 NB 02 47 OL. Locatie in de gemeente. Reninge is een plaats in de Belgische provincie West-Vlaanderen en een deelgemeente van Lo-Reninge. Reninge nam in 1971 de gemeente Noordschote op en fusioneerde in 1977 met het kleine stadje Lo tot fusiegemeente Lo-Reninge die sinds 1985 de stadstitel draagt. Door het noorden van de deelgemeente loopt de rivier de IJzer. De Kemmelbeek vormt de oostgrens van Reninge.
Het Laatste Nieuws uit Lo-Reninge en omstreken op HLN Regio.
Volg het nieuws uit regio Lo-Reninge op de voet en ontdek wat er vandaag te doen is in Lo-Reninge.
wandelroutes Lo-Reninge wandelen in Lo-Reninge.
wandelroutes Lo-Reninge wandelen in Lo-Reninge
Home Lo-Reninge.
Lo-Reninge KW.be.
Lo-Reninge De brandweer kon de man met hun defibrilator gelukkig terug reanimeren. Oude brandweerkazerne Reninge maakt plaats voor de jeugd. Lo-Reninge In de Ieperstraat in Reninge is gestart met de afbraak van voormalige brandweerkazerne van de brandweerpost. Meer nieuws uit de regio Lo-Reninge. Breydelstraat in Lo geasfalteerd. maar dat was niet de bedoeling. Gerestaureerde militaire veldkeuken officieel ingehuldigd in Pollinkhove. Jongeren studeren in kapel van Lo. Er komt dan toch geen zelfbediening aan de Knokkebrug.
Welkom Lauka.
Mocht u nog een foutje vinden of een komma missen dan vernemen we dat graag via het contactformulier of per mail. Alvast van harte veel kijk en leesplezier vanwege het voltallige team. LOGEREN op een boerderij met kamers of een leuke plek om te KAMPEREN? s Morgens ontwaken met zicht op de uitgestrekte velden van de IJzervallei. Van april tot september. 9u30 12u en 13u-17uop vrijdag tot 16u. In juli en augustus open op zondag van 10u 12u en 13u en 17u. Van oktober tot maart. 8u30 12u en 13u 16u op vrijdag tot 15u.
Reninge Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Inventarisatie Lo-Reninge geografische inventarisatie 01-07-2002 31-12-2003. Dorpskom Reninge Flickr Photo Sharing! Reninge is een dorp met 1116 inwoners 2002 en een oppervlakte van 2290 ha. Aanvankelijk fusioneert Reninge in de jaren 1970 met Noordschote. Reninge fusioneert ingevolge het K.B. van 17 september 1975 en de wet van 30 december 1975 samen met Lo tot de fusiegemeente Lo-Reninge. Reninge is gelegen in de provincie West-Vlaanderen binnen de driehoek Diksmuide-Ieper-Poperinge.
Lo-Reninge Focus en WTV.
Koekjesfabrikant Jules Destrooper met vestigingen in Lo-reninge en Ieper is door de uitzendgroep Randstad uitgeroepen. Vandalen teisteren t Convent in Reninge. Het voormalige sterrenrestaurant t Convent in Reninge is het mikpunt geworden van vandalen. Niet gevonden wat je zocht? Gebruik onze zoekfunctie met handige filters op gemeente thema of datum! Benieuwd naar onze werking? Maak zelf het nieuws.
Vandalen teisteren t Convent in Reninge Focus en WTV.
Vandalen teisteren t Convent in Reninge. Het voormalige sterrenrestaurant t Convent in Reninge is het mikpunt geworden van vandalen. De zaak ging zowat twee jaar geleden failliet en sindsdien staat het voormalig restaurant en de rest van de gebouwen leeg. Het gebouw staat te koop maar intussen zijn er al heel wat ramen gesneuveld en is de hele site overwoekerd met onkruid. Niet dat er in t Convent nog veel valt te rapen want de inboedel ging eerder al onder de hamer.

Contacteer ons