Op zoek naar hotel de haan?

 
hotel de haan
Hotel Rubens Charme hotel in De Haan aan de Belgische Kust.
Er is veel te beleven! We hebben een paar heerlijke arrangementen uitgewerkt om uw verblijf in De Haan onvergetelijk te maken. Ons hotel is het hele jaar door de ideale uitvalsbasis om De Haan de Kust en mooie plaatsen als Brugge Oostende Veurne te verkennen. Herbron u in de overweldigende omringende natuur of in een sportieve activiteit. Blijf je liever in en rond het hotel? Dan vind je hier alles om je helemaal te ontspannen verwarmd zwembad zonneterras saunabarrel in de tuin en meer. Hotel Rubens heeft alles om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. U kunt hier op verschillende manieren heerlijk relaxen. RELAXEN IN STIJL AAN DE KUST.
escapade.
Hotel Duinhof.
Verblijf het eerstkomende weekend in ons hotel aan 250. Prijs voor 2 personen voor 2 overnachtingen inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Hotel Duinhof Leeuwerikenlaan 23 8420 De Haan België.
Ibis opent nieuw hotel in De Haan Hotels Reizen KnackWeekend.be.
De Haan krijgt er een nieuw hotel bij Ibis De Haan. Het telt 65 kamers en iis daarmee het grootste hotel in de kustgemeente. Duinbossen tussen strand en polderland vormen het decor voor dit gloednieuwe hotel.
De 10 beste hotels in De Haan 2017 met prijzen TripAdvisor.
Bekijk alle 4 aanbiedingen vanaf 90. 16 km van centrum van De Haan. Website van het hotel. Bekijk alle 5 aanbiedingen vanaf 115. 01 km van centrum van De Haan. Bekijk alle 3 aanbiedingen vanaf 116.
Hotel Villa La Tourelle De Haan Charme hotel aan de Belgische kust.
Willkommen im Hotel Villa la Tourelle in De Haan! Bienvenue dans l'Hôtel Villa La Tourelle au Coq! Welcome in Hotel Villa la Tourelle in De Haan! Hotel Villa La Tourelle Vondellaan 4 8420 De Haan Tel 32 059/23.34.54 info@latourelle.be.
Home Hotel Bilderdijk.
Voor een zorgeloze vakantie bieden wij u hierbij graag onze seizoen gebonden arrangementen aan. Bilderdijk is een gezellig hotelletje gelegen in de concessie van De Haan op wandelafstand van het centrum het strand de zee en de duinen. De poëet Willem Bilderdijk had hier zeker graag gelogeerd.
Hotels in De haan vanaf 4000 Boek rechtstreeks!
Op deze pagina treft u onze selectie aan van hotels in De Haan. De genoemde prijzen zijn per kamer voor het gehele verblijf in het hotel in De Haan van uw keuze. Sorteer de hotels in De Haan op Selecteer. Laatste Volgende Eerste Vorige.
Welkom @ Home Hotel Kapelhoeve De Haan.
Hotel Kapelhoeve is gelegen midden in de rustgevende natuur en toch dichtbij zee 2 km. Het prachtige domein heeft een mooie tuin met vijver en idyllische plekjes waar u zich in een zorgeloze wereld waant. De familie Ledeganck de trotse eigenaar van dit landgoed transformeerde een boerderij tot een veelzijdig hotel. Een verblijf in dit elegant decor zal u zeker bekoren. Nieuw 2014 tesla s oplaadstation. Hotel Kapelhoeve Zandstraat 3 8420 De Haan t 059 233 999 f 059 510 598 info@kapelhoeve.be.

Contacteer ons