Op zoek naar appartement?

 
appartement
Appartementen te koop in Oud-Turnhout 2360 Zimmo.
te koop in Oud-Turnhout. appartement te koop in Oud-Turnhout. Zimmo for Business voor vastgoedmakelaars. Zoek een vastgoed professional. Waar is het goed wonen? Ontdek meer panden met Zimmy. Appartementen te koop in Oud-Turnhout 2360. 1 4 van 4 resultaten.
19 energiezuinige appartementen Kadox.
Dankzij de open planopbouw geniet u van veel ruimtelijkheid en natuurlijke lichtinval. De gevel kenmerkt zich door een hedendaagse architectuur waarbij elk appartement duidelijk te zien is in de ritmische opbouw van de gevel. De appartementen worden volledig afgewerkt waarbij u de keuze heeft naar vloerafwerking keuken en sanitaire toestellen. Al deze appartementen zullen gecertifieerd zijn. De E-peil 40 appartementen hebben naast een energiepeil E40 een isolatiepeil K30 en de energiebehoefte voor verwarming maximaal 30kWh per m per jaar zal bedragen. De E-peil 35 appartementen van hun kant verbruiken nog minder energie en hebben zelfs een energiebehoefte voor verwarming van gemiddeld 15kWh per m per jaar naast een energiepeil van E35 en een isolatiepeil K25.
Gemiddelde prijs van de verkopen van appartementen Statistieken Analyses Home.
Appartementen te koop Residentie Vastgoed.
Appartementprojecten Bostoen.
Zoeken op gemeente postcode of provincie. Appartementprojecten locatie zonder voorkeur geen maximumprijs en van type appartement wijzig zoekcriteria. Oost-Vlaanderen West-Vlaanderen Brussel Oost Vlaanderen. Residentie Kaaiken in Oost-Vlaanderen. Residentie De Lijnder in Oost-Vlaanderen. Residentie Watermolen in Oost-Vlaanderen. Residentie KruisVeld in Oost-Vlaanderen. Residentie Thelse in Oost-Vlaanderen. Bekijk alle appartementprojecten in Oost-Vlaanderen.
Appartement te koop aan de kust bij Groep Caenen.
U zoekt te koop een appartement met slaapkamers studio huis villa of garage nieuwbouw of herverkoop met of zonder zeezicht of u wenst te investeren in vastgoed. Bekijk het ruim aanbod van Groep Caenen aan de Belgische kust. De Panne Koksijde Oostduinkerke Nieuwpoort Westende Middelkerke Oostende Blankenberge
Ons aanbod appartementen en woningen om te huren Pajota.
Bekijk het volledige immo aanbod van woningen en appartementen te huur in de ruime regio van Dilbeek Halle Ninove en Brussel
Appartement Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Huurappartementen van woningcorporatie Ymere in het Oostelijk Havengebied Amsterdam. Een appartement is een woning in een groter gebouw zoals een flat. Een appartement is de benaming voor een woning van één verdieping indien de woning uit meerdere verdiepingen bestaat wordt gesproken van een maisonnette. Een eenkamerappartement wordt vaak een studio genoemd. Het woord appartement heeft vaak betrekking op een luxueuze flat. 1 Appartement of appartementsrecht. 3 Woongebouw met huurwoningen. Appartement of appartementsrecht bewerken. Appartementencomplex in Zanzibar Tanzania. Wat informeel het kopen van een appartement wordt genoemd is juridisch het kopen van een appartementsrecht.
Appartementen IMMOBILIEN IGNACE LEYSEN.
Dit appartement heeft 2 ruime slaapkamers leefru. Appartement gelegen op wandelafstand van openbaar vervoer en shopping. Dit appartement heeft 2 ruime slaapkamers leefruimte met veel lichtinval open keuken en berging.

Contacteer ons