Resultaten voor vlissegem

 
vlissegem
Kaart Vlissegem ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Vlissegem en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Vlissegem of bereken een route van of naar Vlissegem, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Vlissegem.
Vlissegem Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Eén van de oudste sporen van bewoning te Vlissegem wordt aangetroffen op een oude binnenduin, de terp van Vlissegem genoemd op de hoek van de Grotestraat met de Warvinge. Op de site bevindt zich de nu sterk verbouwde hoeve Kruinhof" Warvinge nummer 117.
IN DEN WITTEN DOORN.
Het loont vast de moeite even naar het centrum van Vlissegem, deelgemeente van De Haan, af te zakken om dit rustieke restaurant met haar eigen speciale karakter te leren kennen.U kan reeds on line beginnen te genieten. Leuk om weten is dat alles dagvers en artisanaal bereid.
Vlissegem Wikipedia.
Bij de gemeentelijke fusies in 1977 werd Vlissegem een onderdeel van de fusiegemeente De Haan, waarvan de De Haan-Centrum de hoofdkern werd. Ruim 600 mensen wonen in de oude dorpskern van Vlissegem zelf, meer dan 1300 mensen op het grondgebied wonen echter in de kern De Haan-Centrum.
Bistro t Molenhuys restaurant De Haan Belgische kust Vlissegem.
BISTRO T MOLENHUYS VLISSEGEM. Suggesties voor September. Tartaar van West-Vlaams rood. Parelhoen, eekhoorntjesbrood, peterseliewortel. Taart met peren uit de tuin. NIEUW: Ierse dunne lende / Ierse Cote à l'os.' TARTAAR VAN WEST-VLAAMS ROOD RUND. PARELHOEN, PETERSELIEWORTEL, EEKHOORNTJESBROOD. TAART MET PEREN UIT DE TUIN, AMANDELEN.
Put van Vlissegem Bezienswaardigheden Toerisme De Haan.
Version Français English version Deutsche version. Toerisme De Haan. Put van Vlissegem. Put van Vlissegem. Put van Vlissegem. Bekijk op kaart / routebeschrijving. Het onthaalpunt ligt langs de toegangsweg naar de Put van Vlissegem en biedt bezoekers een rust en picknickplaats.
Wandelen in Vlissegem Overzicht van alle wandelroutes RouteYou.
Wandelen in Vlissegem Overzicht van alle wandelroutes. RouteYou Wikipedia Bezienswaardigheden Vlissegem Overzicht van alle wandelroutes. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
Vlissegem in de trek Vlissegem Kermis Evenementen Toerisme De Haan.
Vlissegem in de trek Vlissegem Kermis. Van 16 juni 2018 tot en met 18 juni 2018. Bekijk op kaart / routebeschrijving. Vlissegem in de trek, ook gekend als Vlissegem Kermis, is al jaren een ontmoetingsplaats voor de inwoners van de landelijke gemeenten achter de kustlijn.
Vlissegem-dorp Sint-Blasiuskerk Bezienswaardigheden Toerisme De Haan.
Een activiteit combineren met een overnachting? Onze badplaats is niet in één dag te ontdekken. Reserveer je logies en neem uitgebreid de tijd om helemaal verliefd te worden op De Haan, Wenduine, Klemskerke, Vlissegem, Vosseslag en Harendijke en alles wat we te bieden hebben!

Contacteer ons