Zoeken naar rotonde wenduine

 
rotonde wenduine
ROTONDE Belgisch Restaurant Wenduine 8420.
Frieten vielen tegen de rest was aanvaardbaar. Frieten vielen tegen de rest was aanvaardbaar. Dit restaurant werd 112 keer bekeken de laatste 7 dagen. Zeedijk Wenduine 12 8420 WENDUINE. Toon telefoonnummer 050.42.63.00 Email. Betalingsmogelijkheden Master Card Visa. 3 personen hebben dit restaurant beoordeeld. Door uw ervaringen te delen helpt u anderen bij het maken van hun keuze. 6.1 Gebaseerd op 3 beoordelingen. Dit restaurant is aanbevolen voor. Anita beveelt dit restaurant aan voor.
Brasserie Rotonde Wenduine West-Vlaanderen.
Renaat Toppets December 27 2014. Niet echt onder de indruk van de mixvleesbrochette. Was ok maar niet meer dan dat. brasserie rotonde wenduine photos. brasserie rotonde wenduine location. brasserie rotonde wenduine address. brasserie de rotonde wenduine.
Rotonde brengs ons een bezoekje te Wenduine aan de kust.
Zeedijk-Wenduine 12 8420 Wenduine. 32 50 42 63 00. Rotonde onze zaak bestaat al reeds 15 jaar en is heel gekend in de streek. Met een prachtig zeezicht en een fantastisch zomers groot buitenterras op de dijk van Wenduine. Alles wordt binnenshuis bereid. De vader in de keuken en de zoon in de zaal. Wij hebben ook steeds allerhande suggesties op de kaart staan.
Locaties Rotonde Wenduine.
Internationaal Wielerwedstrijd voor Dames Wenduine. Internationaal wielerwedstrijd voor Dames te Wenduine Start 15u00 Contactpersoon Wielerclub Bruynvis Wenduine. The Boards and Wheels Kidsday. Krulboltornooi Info Belgische Krulbolbond Remy De Baerdemaeker. Zoekwoorden balsporten basketbal duinen handbal strand voetbal zee zeedijk. Diverse sporttakken worden GRATIS aangeboden voor jong en oud!
Rotonde Bezienswaardigheden Toerisme De Haan.
Bekijk op kaart / routebeschrijving. De Rotonde is een uitsprong van de zeedijk aan de voet van de duinen te Wenduine. unieke plek voor zonnekkloppers. vaak the place to be voor tal van activiteiten. afdrukken via e-mail delen. Uit in De Haan. Blijf op de hoogte. Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor onze laatste nieuwtjes en acties. inschrijven Volg ons ook op.
De Rotonde Brasserie-Tearoom in Wenduine cadeaubon Bistro Cadeaubox.
DE ROTONDE BRASSERIE-TEAROOM IN WENDUINE. De tafel was gereserveerd Er was een kaas krokket voorzien maar wij mochten een garnaal krokket hebben zonder toeslag. Gilbert koppel WENDUINE BE 31/01/2017. DE ROTONDE BRASSERIE-TEAROOM IN WENDUINE. Rony koppel Bornem BE 13/01/2017. DE ROTONDE BRASSERIE-TEAROOM IN WENDUINE. Wij lusten graag mosselen en we kregen bij de keuze menu's was er mosselen met een lekkere Dame Blanche. Wim koppel Merksem BE 04/10/2016. 1 5 van 9 reviews. ACTIVITEITEN OPGENOMEN IN DEZE CADEAUBON.
Brasserie De Rotonde Startpagina Facebook.
juli en augustus sluitingsdag op dinsdag ipv woensdag. Vakantiejob juli en augustus. Tel contact 050 42 63 00. Rotonde vanaf nu elke dag open van 9 u tot. Alles is huisbereid elke nieuwe suggesties! Brasserie De Rotonde heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt.
De Rotonde De Kust.
Capitoolgids Vlaamse Kust Hinterland. Q-label Kies voor kwaliteit. Webcams en het weer aan zee. Aan je favorieten toevoegen. De Rotonde is een grote open speelruimte in Wenduine aan de voet van de duinen door een moderne paravang beschermd tegen weer en wind. Op deze sierlijke ronding van de zeedijk staat eveneens het standbeeld van graaf de Smet de Naeyer 1843-1913 minister van Financiƫn en Openbare Werken en later 1ste minister onder Leopold II.
Rotonde Wenduine Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van Rotonde. Dingen om te doen. Is dit uw bedrijf? 11 van 16 Restaurants in Wenduine. Europees Vis en zeevruchten. Zeedijk 12 Wenduine 8420 Belgiƫ. 32 50 42 63 00.

Contacteer ons