Op zoek naar de haan evenementen?

 
de haan evenementen
Evenementen Toerisme De Haan.
Filter Resultaat verfijnen Locatie. Bekijk evenementen op een kaart. Wanneer Op 11 juni 2017. Begeleide wandeling met bezoek aan exclusief opengestelde bunkers in de steunpunten Blücher en Graf Spee. Wanneer Van 11 juni 2017 tot 13 augustus 2017. Geleide wandeling in De Haan-Centrum. Natuurfietstocht Weidevogels in de poldergraslanden. Wanneer Op 11 juni 2017. Een organisatie van Natuurpunt. Wanneer Op 11 juni 2017. Een organisatie van FV RMDH.
De Haan Activiteiten evenementen familie kinderen vrijgezel Wattedoen.be.
Van 29 september 2014 tot 30 juni 2017 W D V Za Zo Site Lange Max Koekelare 23 km. Woont u in de buurt van De Haan? Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen.be en blijf op de hoogte van de activiteiten die bij u in de buurt plaatsvinden! Nieuwbrief voorbeeld voor De Haan. Zaterdag 3 juni The Oh! Battle Tour For Freedom. M D W D V Za Zo For Freedom Museum Ramskapelle Kinderen 6 25 km. M W D V Za Zo Het Oostends Stadsmuseum Oostende 13 km. W D V Za Zo Fort Napoleon Oostende 11 km.
De Haan het beste van onze kust.
Nederlands / FranÇais / Deutsch / English.
Evenementen Toerisme De Haan.
Filter Resultaat verfijnen Locatie. Bekijk evenementen op een kaart. Wanneer Van 20 mei 2017 tot 18 juni 2017. Het ABC van de Haanse straatnaam. Wanneer Van 3 juni 2017 tot 16 september 2017. Wandeling door De Haan met de straatnamen als leidraad. Lenteconcert Koninklijke Muziekmaatschappij Sint-Cecilia De Haan. Wanneer Op 3 juni 2017. Wanneer Van 3 juni 2017 tot 4 juni 2017.
Evenementen in Wenduine.
De Kust West-Vlaanderen Knokke-Heist Blankenberge Brugge De Haan Bredene. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen in de omgeving van Wenduine. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats zoals verschillende markten folklore muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten georganiseerd. Elke dag van de week wordt er een markt georganiseerd ergens aan de Belgische kust. Hieronder vindt u een overzicht wanneer deze markten plaatsvinden en waar ze zich bevinden. Op de markt vindt u altijd de leukste aanbiedingen verse seizoensproducten en unieke specialiteiten. De markt is de.
Evenementen in De Haan.
Forum Route Parkeren Kusttram Reisboekenwinkel Gastenboek Nieuws Medische informatie. De Kust West-Vlaanderen Blankenberge Brugge Wenduine Bredene Oostende. Home De Haan Evenementen. Evenementen in De Haan. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen in de omgeving van De Haan. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats zoals verschillende markten folklore muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten georganiseerd. Elke dag van de week wordt er een markt georganiseerd ergens aan de Belgische kust. Hieronder vindt u een overzicht wanneer deze markten plaatsvinden en waar ze zich bevinden. Op de markt vindt u altijd de leukste aanbiedingen verse seizoensproducten en unieke specialiteiten.
Weet je niet wat te doen in De Haan? Raadpleeg de kalender van activiteiten op HLN De Haan.
Nog geen recent bezochte regio. Wonen in je buurt. De Haan EXPoZEE X2. Een dubbelexpositie van enerzijds Kunstenaars bijeengebracht door curator Frank Demarest onder de titel Inner Mind en anderzijds een expositie met het. Elke dag behalve dinsdag. Van 20/05/17 tot 18/06/17 van 1100 tot 1800. De Haan Expozee x 2. EXPoZEE x 2 Dit voorjaar van 20 mei t/m 18 juni 2017 is opnieuw een dubbelexpositie in d Annexe in De Haan wederom georganiseerd door kunstplatform. Elke woe do vrij za en zo.
Agenda De Kust.
Hou me op de hoogte.
UiT in De Haan.
Download hier Lijst van beslissingen zo. Alle bekendmakingen U bevindt zich hier vrije tijd UiT in De Haan. UiT in De Haan. Gemeentebestuur De Haan Leopoldlaan 24 8420 De Haan T 0032059/24 21 24 F 0032059/24 21 23 gemeentebestuur@dehaan.be.

Contacteer ons