Zoeken naar de haan

 
de haan
Webcams.
De belle époque viert hoogtij in De Haan. De prachtige huisjes met rode daken balkonnetjes torentjes en gevels maken van de Concessiewijk een pareltje en zorgen voor een familiale gezellige sfeer. De mooie zeedijk zonder hoogbouw! maakt het plaatje af. Ook in Wenduine is gezelligheid troef. Ontspan op het brede strand of op de Rotonde.
Bezienswaardigheden Toerisme De Haan.
Filter Resultaat verfijnen Locatie. Bekijk bezienswaardigheden op een kaart. De bioscoop die je terugbrengt naar de tijd van toen. Historische villawijk in Anglo-Normandische stijl die de tand des tijds moeiteloos doorstond. De Grote Schamele Weecke. Historische hoevesite met monumentale schuur die gebouwd werd begin 14e eeuw. Beleef de natuur terwijl je er middenin staat! De molen dateert van 1697 en staat in Klemskerke. Speciale standaardmolen op hoge voet uit 1880.
Beschikbaarheid Welkom bij OZ.
De vakantieverblijven kunnen gehuurd worden volgens 3 verschillende formules. week aankomst op vrijdag om 16u vertrek op vrijdag om 10u. midweek aankomst op maandag om 16u vertrek op vrijdag om 10u enkel voor en najaar niet tijdens schoolvakanties. weekend aankomst op vrijdag om 16u vertrek op maandag om 10u enkel voor en najaar niet tijdens schoolvakanties. Beschikbaarheden appartementen in De Haan 2016. Weekverhuur Aankomst vrijdag 16u vertrek vrijdag 10u.
De Haan Wikipedia.
De gemeente De Haan grenst aan de volgende dorpen en gemeenten. De Haan deelgemeenten en buurgemeenten. De gele gebieden zijn bebouwde kernen. Alle historische gegevens hebben betrekking op de huidige gemeente inclusief deelgemeenten zoals ontstaan na de fusie van 1 januari 1977. BronnenNIS Opm1806 tot en met 1981volkstellingen 1990 en later inwonertal op 1 januari.
De Haan Het Nieuwsblad.
Al het nieuws uit De Haan. Elke ochtend het nieuws uit De Haan in je mailbox? Blijf op de hoogte van al het nieuws uit De Haan met onze GRATIS dagelijkse nieuwsbrief. Bekijk een voorbeeld van de nieuwsbrief. Halloween Night at cinema Rio. Van 2/11/2015 tot 6/11/2015.
Toerisme De Haan.
De Haan Wenduine da's genieten! Dat is het beleven van prachtige natuur Proeven van het mooiste dorp aan zee Dat is er even tussenuit gezellig samen De Haan Wenduine das genieten elk seizoen! Beleef De Haan Wenduine. Koop hier uw routekaarten. Het weer in de Haan Wenduine. Vandaag Max 24 C. do 24/08 Max 21 C. vr 25/08 Max 22 C. za 26/08 Max 21 C. zo 27/08 Max 20 C.
Duinbossen De Haan Agentschap voor Natuur en Bos.
Zwarte Kiezel 8420 De Haan. Javascript is vereist om deze map te bekijken. De tramhaltes die grenzen aan de duinbossen zijn De Haan Preventorium De Haan Waterkasteellaan De Haan Zwarte Kiezel en Wenduine Konijnenpad. De bushaltes zijn De Haan Zeepreventorium De Haan Waterkasteellaan De Haan Zwarte Kiezel Wenduine Sunparks Nieuwmunster Lekkerbek en Wenduine Sparrenbos. Het station van Blankenberge ligt op 77 kilometer van de ingang aan de Zwarte Kiezel. 059 70 22 85. Musea open van 21 maart tot en met 15 november 2015. Schoolvakanties weekends en feestdagen. Alle musea open van 10.30-18 u. ATLANTIKWALL vanaf 16.45 u. enkel de verkorte wandeling.
De Haan Focus WTV.
Zwembad Pier 10 sluit in De Haan. Het zwembad Pier 10 in De Haan sluit volgend jaar de deuren. Dat heeft de redactie uit goede bron vernomen en het nieuws is ons bevestigd. Energie-atol in zee moet tegen 2021 af zijn. Nog voor 2021 moet het energie-atol voor de kust van De Haan-Wenduine operationeel zijn. Drie gewonden bij ongeval in Klemskerke. Op het kruispunt van de Brugse Baan met de Clemens Heulestraat in Klemskerke is deze namiddag een zwaar ongeval gebeurd. 4 kustgemeenten willen roerend erfgoed beter bewaren.
STRANDhotel optimale ontspanning aan de Belgische kust.
Het Strandhotel is een van de weinigen in De Haan dat direct aan het strand ligt dus uitzicht over zee en de duinen achter u. Naast Hotel bieden wij u Restaurant en Tea Room. HALF PENSION 2000 per persoon per dag soep voorgerecht hoofdschotel en dessert. Strandhotel De Haan Belgium.

Contacteer ons