Meer resultaten voor de haan restaurant

 
de haan restaurant
Bistro t Molenhuys restaurant De Haan Belgische kust Vlissegem.
Carpaccio van Chianina rund gedroogd. Zeeuwe mosselen kokos curry. Schelvis vadouvan zomerse groenten. Vol au vent kalfszwezeriken. Geen lunch menu in de maanden Juli Augustus. Vanaf heden is betalen met bank of kredietkaart mogelijk. Ook serveren we op werkdagen dagelijks een lunchmenu aan 19. als u op de hoogte wil blijven van onze aanbiedingen schrijf u dan gerust in op onze nieuwsbrief. WIl u graag een update van de nieuwste menu sfeerbeelden actie's enz. surf dan naar facebook en like onze pagina bistro t Molenhuys. U kan steeds reserveren via onze site. RESERVEREN KAN VIA DE SITE.
Michelin Restaurants De Haan Gids van de beste restaurants van De Haan.
Autre établissement du supérieur. Restaurants Michelin De Haan. Alle Michelin restaurants in De Haan sterrenrestaurants in De Haan en omgeving Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres prijs mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants De Haan. Alles van ViaMichelin De Haan.
Alle restaurants in De Haan.
Startpagina De Haan Startpagina De Haan. Restaurants in De Haan. 43 restaurants in De Haan. 160 m van centrum De Haan. 160 m van centrum De Haan. 760 m van centrum De Haan.
De Poldergeus.
U kan bij ons ook terecht voor. Gerechten voor mensen met allergieën. Schrijf in ons gastenboek. Info over onze regio http//www.inforegio.be/.
Markt XI Markt 11 De Haan restaurant pure keuken gastronomie culinair.
In de Driftweg 11 in de De Haan vind je het restaurant Markt XI van Benny Van Torre. Markt 11 staat voor een pure keuken waar eerlijkheid en verfrissing centraal staan. De chef verkiest om te koken met zoveel mogelijk lokale producten zonder nonsens. Deze lijn wordt doorgetrokken tot in de wijnkeuze en het eenvoudige interieur met open keuken. In het bord vind je hier en daar de fascinatie terug voor de verschillende eetculturen. Bij Marky XI ontmoeten traditie en innovatie elkaar.
Hotel Astoria.
Het art-deco gebouw bestaat sinds 1930 maar de recente renovatie zorgt voor het hedendaags comfort terwijl de bosrijke omgeving en de zee rust en ontspanning uitstralen. Partenamutklanten genieten van 20% extra korting. De 65 ruime kamers beantwoorden aan alle moderne eisen op het vlak van comfort en privacy. Alle kamers zijn rookvrij en voorzien van een prachtige functionele en modern gestylede badkamer. De meeste met inloopdouche andere met bad. De Comfort kamers zijn uitgerust met 2 éénpersoonsbedden TV met radio een smaakvolle hedendaagse kleurkeuze een zithoekje met kuipzeteltjes. Sommige kamers beschikken over een comfortabel uitklapbed voor twee personen.
Restaurants Toerisme De Haan.
Keuken Franse keuken Belgische keuken. Bistro Carnac heeft een unieke ligging op de markt van De Haan. U kunt vanuit onze bistro genieten van ons tramhuisje en andere belle époquegebouwen. Keuken Franse keuken Belgische keuken. Lekker eten in een ongedwongen sfeer. Keuken Franse keuken Belgische keuken. Keuken Franse keuken Belgische keuken.
De Kruidenmolen Bistro in Klemskerke De Haan.
Ze smaken verfijnd zitten barstensvol vers gepelde garnalen zijn gemaakt met rijke bouillon van garnaalkoppen en groenten waaronder venkel! en hebben daarom fruitige toetsen zonder storende hints van bisque. Al jaren de bestseller van De Kruidenmolen. Le gout avant tout. Niet alleen op deze site maar ook in bistro De Kruidenmolen maken Stijn Bauwens en Veerle Quintens een erezaak van gastvrijheid. Wij in de pers. voor de beste bistro van België spoedt u zich. best naar de kruidenmolen in Klemskerke. Sergio Herman Oud Sluis.
Reserveer bij Restaurant Vis Seafoodrestaurant Villa de Torre in De Haan West-Vlaanderen Restaurant reserveren in De Haan.
Gebaseerd op 89 waarderingen. Over Vis Seafoodrestaurant Villa de Torre. 059 23 59 50. Wilt u uw gegevens delen met Vis Seafoodrestaurant Villa de Torre? NL EN FR IT. Jump back to top. Of meld je aan met Facebook.

Contacteer ons