Zoeken naar wenduine strand

 
wenduine strand
Storm slaat klif op strand Wenduine De Haan Het Nieuwsblad.
Storm slaat klif op strand Wenduine. 12/10/2013 om 0300: door Tim Lescrauwaet Print Corrigeer. Burgemeester Peter Breemersche en schepen Paul Meyers wijzen erop dat onvoorzichtige wandelaars bedolven kunnen geraken onder het zand. Wandelaars aan de kust in Wenduine keken gisterochtend vreemd op.
Strand Wenduine.
Home Wenduine Strand. Wenduine is trots op haar strand; het langste strand van de Vlaamse kust! Tussen De Haan en deze kleine badplaats Wenduine bevindt zich een twaalf kilometer lang fijn zandstrand. Het strand is ongeveer 55 tot 80 meter breed.
Munitie ontdekt op strand van Wenduine De Haan Het Nieuwsblad.
Wenduine Op het strand van Wenduine is zaterdagvoormiddag munitie ontdekt op het einde van een golfbreker ten westen van de Rotonde. De politie van de zone Bredene/De Haan kwam ter plaatse om het gevaarte preventief af te dekken met plastiek en zandzakken.
Stranden Wenduine.
De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor Wenduine bij.: 1 BungalowSpecials.be Bekijk prijs tip. 2 trivago Bekijk prijs tip. 3 Booking.com Bekijk prijs tip. Verklein aantal aanbieders. Aanbevolen door Zoover Waardering Aantal reviews Afstand tot centrum. 15 Stranden België, West Vlaanderen, Wenduine. Eten en drinken op het strand.
Wenduine aan zee www.mayalabeille.be.
Zelfs tijdens de drukke zomermaanden is het groene Wenduine een oase van rust, natuur en gastvrijheid. Het is een puur kuuroord met de blijvende charme van Belle Époque, omgeven door de grote duingebieden en bedijkte moerassen. Wenduine is trots op haar strand; het langste strand van de Vlaamse kust!
Met dieren naar t strand De Kust.
Met dieren naar t strand. Even uitwaaien tijdens een stevige wandeling met je hond op het strand is het walhalla van veel hondenliefhebbers en van honden ook trouwens. Maar mág dat eigenlijk wel? En je paard eens heerlijk laten draven langs de waterlijn.
Strand zee Toerisme De Haan.
De bandjes bieden ruimte om met behulp van een eenvoudige balpen de naam en voornaam van het strandbezoekertje te schrijven alsook het gsm-nummer van de ouder. Een toegankelijk strand voor iedereen. Strandrolstoelen of wombats voor personen met een handicap worden in juli en augustus gratis ter beschikking gesteld in de strandhulpposten van De Haan, Wenduine en Vosseslag.
Wenduine, prinses van de Belgische kust.
Wenduine ligt in West-Vlaanderen. De Rotonde, de Rotonde, de Spioenkop, het Prins Albertpark, de Hubertmolen en de 4 Wenduine reuzen zijn nog steeds de stille getuigen van wat in de 13e eeuw begon als een klein vissersdorp en uitbreidde tijdens de 20e eeuw om een kuuroord voor toeristen te worden met haar typische, gezellige bars en winkels. De attracties van Wenduine zijn het strand, een bos, een klein stadsplein en een winkelstraat.

Contacteer ons