Meer resultaten voor immobiliënkantoren

 
immobiliënkantoren
Atimmo is dé referentie onder de immobiliënkantoren en is gespecialiseerd in het beheer van gebouwen en in privatief beheer.
Kies uw taal Français. ATIMMO uw partner met vertrouwen! Atimmo is dé referentie onder de immobiliënkantoren en is gespecialiseerd in het beheer van gebouwen en in privatief beheer. Wij voeren ook transacties uit op het vlak van verkoop en van residentiële huur. Wij bieden u een volledige dienst waarin alle vastgoedactiviteiten aan bod komen. Vergeet de zorgen met betrekking tot het beheer en de verhuur vandaag Atimmo verhoogt uw gebouw optimaal! ATIMMO is dé referentie onder de immobiliënkantoren en is gespecialiseerd in het beheer van gebouwen en in privatief beheer.
Herzele Nog geen immobiliënkantoren in adviesraad t'Uilekot.
Lezen in de Lente. Herzele Nog geen immobiliënkantoren in adviesraad. Submitted by Anonymous not verified on Thu 28/03/2013 2014. De Herzeelse gemeenteraad stond gisterenavond alweer voor een netelige agenda. De begroting voor dit en volgende jaren diende besproken te worden en de meerderheid had het controversiële voorstel in petto om immobiliënkantoren binnen te loodsen als maatschappelijke geleding in de plaatselijke Gecoro Gemeentelijke Commissie Ruimtelijke Ordening. Dat laatste was geenszins naar de zin van de oppositie. Filip De Bodt LEEF Dat hoort niet en is in tegenstrijd met de geest van de wetgeving.
Neomie Glenisson Vastgoed immo regio Turnhout.
Welkom Immo Consult.
Immo-Consult uw immokantoor verzekeringsagent en topmakelaar in Oost-Vlaanderen
Overzicht van alle immokantoren in Oost-Vlaanderen.
Op Realo vind je een overzicht van alle immokantoren in Oost-Vlaanderen aangevuld met extra informatie om je het perfecte kantoor voor jou te helpen vinden.
Sociaal Immobiliënkantoor in Brussel De sociale kaart.
Alvast immo huizen appartementen villa's lofts en studio's te huur en te koop Alvast immo.
Alvast immo is anders beter en sterker. Met ons als jouw vastgoedmakelaar ben je verzekerd van een deskundige begeleiding bij jouw vastgoedplannen.
Home Immo Vercammen.
immobiliënkantoor definitie Nederlands.
Een agentschap dat onroerende goederen verkoopt en verhuurt. Voorbeeld zinnen met immobiliënkantoor vertaalgeheugen. De Commissie vraagt om de tekst te herzien waarbij de juiste taak van de Sociale Immobiliënkantoren gepreciseerd wordt met verwijzing naar de wetteksten die de Sociale Immobiliënkantoren organiseren waaronder de ordonnantie van / betreffende de oprichting van Sociale Immobiliënkantoren BS van /-en het B esluit van de Regering van het BHG van / ter organisatie van de Sociale Immobiliënkantoren BS van. Wijst de Commissie erop dat de Sociale Immobiliënkantoren tot doel hebben woningen van de privé-sector terug op de huurmarkt te brengen terwijl de geconventioneerde woningen bestemd zijn voor verkoop koopwoningen.

Contacteer ons